images/makronet_72.jpg

Endnu en ny farlig virus

Advarsel!!! Send dette brev videre til ALLE du kender - og helst også en masse du ikke kender.

Der er for øjeblikket en særdeles farlig edb-virus i omløb, som alle bør holde kraftigt øje med.

Lad derfor være med at modtage en e-mail med titlen: "Perforér mit lungevæv langs linien!!".

Rygtet vil vide at e-mailen oprindeligt blev sendt af den svenske tennisspiller Stefan Edberg, i et særdeles usportsligt forsøg på at ændre dommerens afgørelse af en dobbelt servefejl begået mod Ivan Lendl i en satellit-turnering i Peru. Modtager du en sådan mail er det allerede for sent... Mens du læser den farlige mail, indeholdende en ellers harmløs tekst omhandlende buslinjerne 5, 16 og 350S samt generelle opfordringer til skødesløs omgang med eksotiske træsorter, gør virusen igang med sit fatale forehavende.

I første omgang gør det udover din computer... Din skærm får ca. 2.5 tommer mindre synligt skærmareal og din mus bliver op til 14 gange tungere. "Så kan jeg jo bare købe en ny computer", tænker du, men det stopper slet ikke her.

I løbet af de næste par dage vil du opleve at det bliver komplet umuligt at opdrive den blå Ritter Sport i alle Suma-forretninger, nogenlunde samtidigt med at op til 3 cd'er af mærket: "Mr. Music" vil snige sig ind i din samling - lige dér hvor du mindst venter at finde dem.

De portrætbilleder du har siddende i eventuelle pas og kørekort vil indenfor 14 dage blive mærkbart grimmere og din pung vil langsomt fyldes op med kassebon'er fra IKEA i Gentofte. Fodboldklubben Silkeborg vil, fra den dato du inficeres, vinde de næste 5 sæsoners fodboldmesterskab samt 2 pokaltitler og anfører Morten Bruun vil stå frem i "On-side Special" på TV3 og udtale: "Jeg har altid haft det på fornemmelsen".

Børnefamilier rammes sµrligt hårdt idet prisen for et tur-pas i Tivoli i løbet af ganske kort tid runder 3600kr.

Scorer du på et discotek eller et værtshus er det kun fordi at din lejlighed pludselig roder kraftigt eller fordi at du ikke havde regnet med at din kæreste var hjemme.

Uanset hvad du beskæftiger dig med, bliver du nødt til at stå op en time før om morgenen, og dit fjernsyn vil altid være tændt og kun sende "Go' morgen Danmark".

Har du mobiltelefon vil du dagligt modtage sms-beskeder, i stil med:

"Mens jeg venter på toget kommer skinnerne til perronen", tilsyneladende afsendt af Jørgen Varnæs fra Matador.

Dramatiske klimaforandringer resulterer i at der altid vil være frostgrader hvor du bor, kun afløst af solskin i de perioder hvor du er på ferie i Tunesien.

Hver anden gang du går i bad ringer René fra Taxa og tilbyder dig et stærkt nedsat abonnement på Jyllands-posten. Selv om du ikke er interesseret, modtager du alligevel et eksemplar næstkommende morgen, også selv om du fik et eller flere i forvejen.

Jolly Cola overtager, overraskende hurtigt Coca-Cola's førerposition på markedet, og DR text-tv's side 144 vil altid indeholde ubehagelige og tankevækkende referencer til dit privatliv.

Mindst én gang om måneden vil Kirsten Norholt kravle op på taget af en meget høj bygning, vente på at du går forbi, for derefter at kaste sig ned over dig med albuen forrest og råbe: "TÆNK HURTIGT!".

Som disse eksempler antyder skal du passe meget på med at modtage denne e-mail...

Send nu hurtigt og impulsivt denne advarsel videre til alle dem du kan finde på, og lad os i fællesskab få stoppet dette ragnarok af absurditeter...