images/makronet_72.jpg

Advarsel fra politiet om virus på PC

Videresend denne advarsel blandt venner, familie og kontakter.

I løbet af de næste par dage - forsøg ikke at åbne nogen besked med titlen "POSTKORT FRA HALLMARK", uanset hvem der sendte den til dig. Det er en virus, der åbner et postkortbillede som "brænder" hele harddisken C på din computer.


Denne virus vil blive modtaget af nogen, der har din E-mailadresse i deres kontaktliste. Derfor er du nødt til at advare alle dine kontaktpersoner - det er bedre at få dette budskab 25 gange end at modtage virus og åbne det.

Hvis du modtager en mail kaldet postkort - skønt sendt til dig fra en ven - må du ikke åbne den. Slet den omgående og sluk computeren øjeblikkeligt.

Dette er den værste virus bebudet af CNN. Den er blevet klassificeret af Microsoft som den mest ødelæggende virus nogensinde.
Denne virus blev opdaget af McAfee i går og der er ingen reparation endnu for denne type virus. Denne virus ødelægger harddiske hvor vigtige oplysninger opbevares.

Giv denne advarsel til dine venner. Husk: Hvis du sender advarslen, vil det være til gavn for alle.Med venlig hilsen

Midt- og Vestjyllands Politi

______________________________________
Lene H. Gabel, politiassistent

Lokalpolitiet i Thisted
Vold og Straffelov
Telefon: CENSURERET Mobil: CENSURERET
Lokal: 4139 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.